Festival Bedrijfsfeest  thumbnail

Festival Bedrijfsfeest

Published Sep 16, 22
6 min read

Bedrijfsfeest CateringZij zitten vaak te springen om nieuws. Zorg wel voor een goed en professioneel geschreven persbericht. cowboy feest organiseren. Je kunt lokale kranten benaderen, lokale radiozenders en voor bepaalde evenementen natuurlijk ook de nationale pers. Als je bereid bent gratis tickets weg te geven dan kan je hiermee extra exposure genereren. Handig en het scheelt je een hoop werk én levert je extra reclame op.

Let hierbij wel op dat je voor de juiste bloggers en/of vloggers kiest. Denk niet dat het klaar is als je evenement eenmaal van start is gegaan. Dit is hét moment om zichtbaar te zijn. De dag van je evenement begin je met een kickstart meeting met je team en eventueel ingehuurd personeel.

Hoe meer likes hoe beter. Natuurlijk moet je als gastheer of gastvrouw je gasten begroeten en gesprekken voeren. Misschien is het wel leuk om een loterij te organiseren of iets anders ludieks. Dit soort activiteiten tijdens je evenement leveren vaak hilarische momenten op en zijn een opstapje naar je volgende evenement. cowboy feest organiseren.Dan weet je voor de volgende keer wat er beter kan (cowboy feest organiseren). Met behulp van je plan van aanpak kan je per onderdeel nagaan hoe alles is verlopen. Was de locatie goed gekozen? Was de catering perfect? Hebben je gasten zich vermaakt, sprak de spreker zoals je dat had ingeschat? Vergeet ook niet je team te bedanken voor hun inzet.

Je gasten vinden het hoogstwaarschijnlijk leuk om na het evenement nog van je te horen. Stuur ze een bedankje voor hun bezoek, bijvoorbeeld samen met een leuke herinnering zoals een groepsfoto - cowboy feest organiseren.

Bedrijfsfeest Gelderland

Liever lezen dan luisteren? Scroll dan verder naar onderen, daar vind je een compleet transcript van de video. Evenementen zijn een mooie marketingtool - stripper bestellen. Het helpt je de band met je klanten te verstevigen, mensen naar je winkel te trekken en meer te verkopen. En die evenementen, die kunnen allerlei vormen aannemen.

Maar hoe organiseer je nu een geweldig evenement? Zo eentje waar je klanten nog weken of zelfs jaren over napraten, en die jou ook een mooi resultaat oplevert. Dat vertel ik je in deze vlog. Hoi, mijn naam is Marian Bekkers, en ik ben de eigenaresse van Kooplust. Via Kooplust inspireer ik winkels hoe zij meer klanten aantrekken en meer verkopen aan hun klanten.

En in de video van deze maand vertel ik je wat de 7 eigenschappen zijn van een geweldig evenement. Laten we maar meteen in eigenschap nummer 1 duiken. Als eerste: een geweldig evenement is een evenement wat interessant is voor je klant. Simpel he? Bij nader inzien is het misschien toch wat moeilijker dan je dacht (cowboy feest organiseren).Wie is je klant? Wat voor soort activiteiten vindt je klant leuk? Levert dat te weinig ideeën op, kijk dan eens naar evenementen die je in het verleden hebt georganiseerd. Welke evenementen waren succesvol? Herhaal die festiviteit nog eens, of maak er een vernieuwde versie van. Ook een klein onderzoek naar wat je concurrenten organiseren of de tijd van het jaar kunnen je creativiteit een boost geven.

Aan een geweldig evenement hangt daarnaast een duidelijk doel. Want wanneer je niet weet wat je jij verstaat onder een ‘geweldig evenement’, dan kijk je achteraf nooit met een tevreden gevoel terug. Dus wat wil jij met je evenement bereiken? Mensen naar je winkel trekken? Nieuwe klanten in je klantenbestand? Meer naamsbekendheid? Aandacht voor een bepaald product of merk? De band met je klanten versterken? Of extra omzet binnenhalen? Wat je doel ook is, wees er (voor jezelf) duidelijk in - cowboy feest organiseren.

Kerst BedrijfsfeestNatuurlijk, het een sluit het ander niet uit. Maar op hoe meer doelen jij je richt, hoe moeilijker het wordt om al die doelen te bereiken. Breng je doel dus helder in beeld, en houd dat doel in je achterhoofd bij het opzetten en uitvoeren van je evenement. Maak een plan voor je evenement - cowboy feest organiseren.

Creëer dus een to-do lijst en een heldere planning. Zet alle taken en deadlines op papier, zodat je zeker weet dat je niets vergeet (cowboy feest organiseren). Wat moet er een maand, een week, een dag voor je evenement gebeuren? En hoe ga je te werk op de dag van het evenement zelf? En wanneer je plan klaarligt, vergeet dan niet eigenschap nummer 4.

Want zo’n evenement organiseren, dat doe je niet alleen. Er komt vaak heel wat bij kijken, en wanneer je zelf alle taken op je neemt is de kans op chaos behoorlijk groot. Waar mogelijk geef je teamleden de controle over een deel van het evenement waar ze in uitblinken. Die enthousiaste thuiskok is dé persoon om je hapjes en drankjes te regelen, bijvoorbeeld. cowboy feest organiseren.

Bij een geweldig evenement is er oog voor detail. Alles klopt en past. En dat betekent echt niet dat je een flink budget nodig hebt voor allerlei randzaken. Zorg bijvoorbeeld voor duidelijke instructies vooraf. Waar en hoe laat worden de deelnemers verwacht? En waar kunnen ze parkeren? Geef je een feestje, stop dan niet bij het feestelijk aankleden van je winkel.

En zijn je klanten eenmaal binnen? Vergeet dan ook daar niet het oog voor detail. Heet iedereen welkom. Kleed je naar de gelegenheid. Zorg voor een kleinigheidje waarmee je deelnemers bedankt voor hun komst. cowboy feest organiseren. Is dat een boel om aan te denken? Jazeker. En daar komt je plan dus uitstekend bij van pas.

Bedrijfsfeest Tiel

Kijk bijvoorbeeld of je kan samenwerken met leveranciers. Kunnen zij een bijdrage leveren aan je evenement? Door communicatiemateriaal, producten of andere ondersteuning te leveren? En het hoeft niet te stoppen bij je leveranciers. Denk ook eens aan andere winkels, lokale pers of bloggers. Allemaal partijen die je kunnen helpen meer publiek te trekken naar je evenement.

Want een geweldig evenement, dat wordt geëvalueerd. Breng je team bij elkaar en bespreek het evenement. Wat ging er goed? Wat liep niet volgens plan? Schrijf inzichten en lessen op. Want zo creëer je de volgende keer niet een geweldig, maar een legendarisch evenement. En daarmee zijn we aan het einde gekomen van deze blog.

Dank je wel voor het kijken en tot de volgende video! SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS INSPIRATIEMAILS VAN KOOPLUSTOntvang tijdelijk dit e-book cadeau Via de Inspiratiemails ontvang je wekelijks praktische tips voor je winkel (niet te lezen op de website van Kooplust!), toegang tot exclusieve events en af en toe een aanbieding om samen te werken met Kooplust.

Je gegevens worden verwerkt volgens het Privacybeleid van Kooplust (cowboy feest organiseren) (mannelijke stripper).

Event marketing is een goede manier om klantenbinding te stimuleren, een betere band te krijgen met je community en om inkomsten te genereren voor je winkel. Veel zelfstandige retailers voegen evenementen toe aan hun marketingstrategie, en als je de cijfers ziet snap je waarom. 52% van de marktleiders zegt dat event marketing meer oplevert dan alle andere marketingkanalen - cowboy feest organiseren.

Latest Posts

Afzetpaal Rood/wit

Published Aug 02, 23
7 min read

Afzetpaal Beton

Published Aug 01, 23
10 min read

Gebruikte Afzetpalen

Published Aug 01, 23
10 min read